Diensten


MOTMANS DIGITAL VISION

The Sky is NO limit

 

Websites in CMS

Wij werken met de gebruiksvriendelijke en stabiele open source CMS-systemen WordPress en Joomla. Dit houdt een aantal voordelen in voor u:

  • Na oplevering kunt u uw website zelf beheren en aanpassen: teksten en foto’s toevoegen, menustructuren aanpassen, de template wijzigen wanneer u dat wenst… Met een minimale PC- en Word-kennis komt u al een heel eind.
  • U vermijdt maatwerk en geniet van een lagere onderhoudskost.
  • Dankzij het modulaire systeem kan u ervoor kiezen om uw website te laten uitbreiden met bijvoorbeeld een vastgoedmodule, nieuwsbriefmodule, webshop… Meer dan 5000 modules mogelijk!
  • U laat uw website mee evolueren met de groei van uw onderneming! Op deze manier bespaart u een hoop kosten. U bent niet gebonden aan één webdesigner. Om welke reden dan ook, u kan steeds overstappen.

Webwinkel

Eén van de voordelen van onze CMS-systemen is de mogelijkheid tot uitbreiding met een webwinkel.

Online shoppen bij consumenten is hip en gaat in stijgende lijn. Wees dus innovatief en laat de ontwikkeling van uw webshop aan ons over: wij kunnen alle noodzakelijk functies toevoegen, van orderverwerking tot de wijze van levering en betaling.

Foto’s en data uit een Excel-file kunnen eenvoudig geüpload worden, integratie met Facebook en andere sociale media mogelijk

Visualisatie & logodesign

Het oog wil ook wat, dus een creatief design is voor ons vanzelfsprekend. Dat start reeds bij uw logo – het ontwerp van uw logo kunnen wij eveneens verzorgen – en dat trekken we door naar uw website.

Zeer belangrijk: een duidelijke en transparante indeling van de site, die ervoor zorgt dat de bezoeker van uw website geïnteresseerd blijft, regelmatig terugkomt en klant wordt!


MOTMANS DIGITAL VISION

The Internet Playground

Copywriting & vertaling

Uw website is niets zonder de juiste tekst. Wij schrijven teksten met resultaat en dit aan de hand van SEO-copywriting voor uw nieuwe of bestaande website. Zoekmachine geoptimaliseerde teksten schrijven is niet niks, maar wij hebben de nodige expertise in huis. Wij maken gebruik van Google Adwords, een tool die nagaat hoe hoog een bepaald keyword zal scoren op de resultatenpagina. Op basis daarvan stellen wij een tekst samen of vertalen we aangebrachte documenten.

Want indien u nieuwe markten wil aanboren, is een meertalige website een must. Frans, Engels, Duits… vertaling naar 25 talen mogelijk.

Alles draait om uw tekst, uw vertaling, uw bedrijf. Wij proberen uw boodschap correct en krachtig over te brengen. Werd uw website reeds gemaakt in WordPress of Joomla en gaat u nu de internationale toer op? Dan implementeren wij graag rechtstreeks de door u gevraagde vertalingen in één van onze systemen.

Zoekmachineoptimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie.

Een website is namelijk niet langer een visitekaartje om mee uit te pakken, maar een echt marketingmiddel. Daarom is het van essentieel belang dat een website gemakkelijk te vinden is op het web.

En daar past SEO perfect in het plaatje. Dit is het geheel van technieken die rond en op een bepaalde website wordt toegepast om een gekozen keyword een zo hoog mogelijke score te geven in zoekmachines, zonder gebruik te maken van sponsoring. Men spreekt ook van organische zoekresultaten.

Google is in de Benelux de meest gebruikte zoekmachine, in andere landen zijn ook Yahoo! en Bing erg populaire zoekmachines.

Internetmarketing

Naast SEO is er nog een andere vorm van internetmarketing: SEA of Search Engine Advertisement.

Dit komt neer op het tegen betaling plaatsen van advertenties boven en naast de natuurlijke of organische zoekresultaten. Als iemand een aan de advertentie gekoppeld woord of woordgroep intypt, wordt de advertentie getoond.

De adverteerder betaalt enkel voor het aantal clicks op de advertentie.


MOTMANS DIGITAL VISION

Like sleeping on a cloud?

Webdesign & Financiële Consultancy

Heeft u thans een groot webdesign project lopen?  Wordt het net iets te technisch voor u of uw personeel?  Dan kan u ons inhuren om als autonoom consultant in uw naam op te treden.

Loopt uw boekhouding spaak?  Bent u een nieuw boekhoudpakket aan het installeren en verloopt de implementatie alles behalve vlot?  Nood aan geautomatiseerde rapporten al dan niet met Keyperformance Indicatoren?

Microsoft Access

Met Microsoft Access kan u veel richtingen uit.

  • Maatwerk applicaties voor kleinere organisaties
  • Business Intelligence tool
  • Data converteren, beheren en harmoniseren
  • Koppelen aan andere data systemen om te rapporteren

In combinatie met een ERPakket, Microsoft Excel en Powerpoint biedt deze software een betaalbare en kwaliteitsvolle oplossing voor zeer complexe en grote hoeveelheden data.

Microsoft Excel

Microsoft Excel is zoveel meer dan een rekenmachine.  Vaak kennen gebruikers de vele mogelijkheden van dit pakket niet en wordt het daardoor zwaar onderschat.

In combinatie met Microsoft Access en door het gebruik van draaitabellen komt dit programma volledig tot zijn recht.  Het biedt bijna oneindig veel mogelijkheden.  Bij sommige van onze klanten staan wij bekend als “de Excel goeroes”.

Motmans Digital Vision

Een website voor ieders budget